Jak zrobić Dip ze szpinakiem i karczochem

Jak zrobić Dip ze szpinakiem i karczochem
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Jak zrobić szpinak i Karczoch Dip może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 12g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 70 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz karczochy, masło, ser gruyere i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip, oraz Olive Garden Hot Artichoke-Szpinak Dip-nie musisz wychodzić z domu, aby to zrobić.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu; wymieszać z cebulą i szczyptą soli. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, o 5 protokół. Czosnek wymieszać z cebulą i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wymieszać szpinak, karczochy serca, ser śmietankowy, Gruyere, Parmigiano-Reggiano, ostry sos, gałka muszkatołowa, sól, i pieprz w dużej misce, aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy SercaKarczochy Serca
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ostry SosOstry Sos
GruyereGruyere
SzpinakSzpinak
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Łyżka karczoch mieszaniny na dwa ramekiny. Na wierzchu każdy z rozdrobnionym serem mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniona MozzarellaRozdrobniona Mozzarella
KarczochKarczoch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż blaty są złotobrązowe i bulgotanie, o 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn