Jak zrobić ciastka śmietankowe
Jak zrobić ciastka śmietankowe może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ciężką śmietanę do ubijania, mąkę samoistnie rosnącą, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Red Lobster Cheddar Bay Biscuits II-zrób te serowe ciastka garlicky w domu, Cheddar Scallion Biscuits (i jak zrobić ciastka puszyste), oraz Herbatniki maślane-czyń je świeżymi w każdej chwili. Są łatwe do wykonania i nie można ich pokonać w pieczeniu świeżego chleba.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do pozycji wejścia piekarnika; Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F (260 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Mieszaj mąkę i cukier w misce do mieszania; mieszaj śmietanę, aż prawie cała mąka zostanie włączona, a ciasto będzie mokre i lepkie.
Obróć ciasto na dobrze obsypaną mąką powierzchnię roboczą i delikatnie wciśnij je w prostokąt o grubości około 1/2 cala. Użyj skrobaka ławki, aby podnieść końce ciasta i złożyć ciasto na trzecie. Naciśnij ciasto ponownie na gruby prostokąt.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 6x10 cali o grubości około 1/2 cala.
Rund z ciasta wyciąć za pomocą 3-calowego kutra do ciastek. Delikatnie wcisnąć kawałki ciasta razem na gruby dysk, rozwałkować 1/2 cala grubości i pokroić 3 więcej herbatników. Jeśli ciasto pozostanie, lekko naciśnij go płasko i wyciąć jeszcze jeden biszkopt z pozostałego ciasta.
Ułożyć herbatniki na przygotowanej blasze do pieczenia.
Wierzch herbatników obficie posmarować roztopionym masłem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciastka będą złociste, 10 do 12 minut.
Gorące herbatniki ponownie posmarować roztopionym masłem i odstawić na 2 do 3 minut, aby lekko ostudzić przed podaniem.