Jak zrobić białe Gazpacho może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis zupy. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, pieprz cayenne, pory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco), Jak Zrobić Łatwe Lekcje Gotowania Gazpacho Z Kuchni, oraz Białe Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać pory do miękkości, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Por
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wyjąć na talerz i pozostawić do ostygnięcia.
3
Ogórki umieścić w blenderze z winogronami, migdałami, 1 łyżką oliwy z oliwek, solą, creme fraiche, kostkami chleba, octem, schłodzonymi porami i wodą. Puree aż będzie gładkie, około 1 minuty. Przecedzić przez drobno oczkowe sito. Przykryć i schłodzić przez 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Kostki Chleba
Ogórek
Oliwa Z Oliwek
Migdały
Ocet
Winogrona
Por
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Sito
4
Doprawić solą i pieprzem cayenne. W razie potrzeby dodaj więcej octu.