Jak zrobić babeczki jagodowe

Jak zrobić babeczki jagodowe
Jak zrobić babeczki z jagodami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Ten przepis służy 16. Przepis ten zachwycił 515 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sól, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Magnolia Bakery Blueberry Muffins-zrób muffinki tak, jak robią to w piekarni, Otis Spunkmeyer Blueberry Muffins-co jest lepsze niż świeże muffiny jagodowe, oraz Otis Spunkmeyer migdałowe babeczki z makiem-zrób pyszne babeczki w domu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj 16 kubków muffinek lub linia z papierowymi wkładkami do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
Beat masło i cukier w dużej misce, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół. Wymieszać z jajkami, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać olej roślinny, wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
4
Śmietanę, mleko i skórkę z cytryny ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól ubić w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wymieszać połowę mieszanki mąki z mieszaniną masła, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Dodaj pozostałą połowę mieszanki mąki i jagody do ciasta, składając razem, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
8
Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
9
Umieść kubki muffin na środkowej półce nagrzanego piekarnika i piecz, aż blaty będą złote, a wykałaczka włożona do środka muffina wyjdzie czysta, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn