Jak zrobić Włoskie klopsiki może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis służy 30. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 465 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka mielonej wołowiny, czosnku, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za דל פחמימות,zny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jak zrobić Włoskie klopsiki, Make-Ahead Włoskie Klopsiki, oraz Jak Zrobić Klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przykryć blachę folią i lekko spryskać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
2
Bułkę tartą moczyć w mleku w małej misce przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju, aż przezroczyste, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Wymieszać wołowinę i wieprzowinę razem w dużej misce. Wymieszać cebulę, mieszaninę okruchów chleba, jajka, pietruszkę, czosnek, sól, pieprz czarny, płatki papryki czerwonej, włoskie przyprawy ziołowe i parmezan do mieszaniny mięsa z gumową szpatułką do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce przez około godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Parmezan
Pieprz Czarny
Przyprawy
Pietruszka-nać
Czosnek
Cebula
Chleb
Wołowina
Jajko
Mięso
Wieprzowina
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Używając mokrych rąk, uformuj mieszaninę mięsa w kulki o średnicy około 1 1/2 cala. Ułóż na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż rumiane i gotowane przez, 15 do 20 protokół.
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.