Jak zrobić Włoskie klopsiki
Jak zrobić Włoskie klopsiki może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis służy 30. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 465 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka mielonej wołowiny, czosnku, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za דל פחמימות,zny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jak zrobić Włoskie klopsiki, Make-Ahead Włoskie Klopsiki, oraz Jak Zrobić Klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryć blachę folią i lekko spryskać sprayem do gotowania.
Bułkę tartą moczyć w mleku w małej misce przez 20 minut.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju, aż przezroczyste, o 20 protokół.
Wymieszać wołowinę i wieprzowinę razem w dużej misce. Wymieszać cebulę, mieszaninę okruchów chleba, jajka, pietruszkę, czosnek, sól, pieprz czarny, płatki papryki czerwonej, włoskie przyprawy ziołowe i parmezan do mieszaniny mięsa z gumową szpatułką do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce przez około godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Używając mokrych rąk, uformuj mieszaninę mięsa w kulki o średnicy około 1 1/2 cala. Ułóż na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż rumiane i gotowane przez, 15 do 20 protokół.