Jak domowa fasolka po bretońsku

Jak domowa fasolka po bretońsku
Jak domowa fasolka po bretońsku zajmuje około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 10 g białka, 8 g tłuszczu i łącznie 256 kalorii. Za 81 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3 osobom. Został dostarczony przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką cebulę, brązowy cukier, mieloną musztardę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt wysoką ocenę łyżkową wynoszącą 33%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Domowa fasolka po bretońsku, Domowa fasolka po bretońsku i Domowa fasolka po bretońsku.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż boczek, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula, Drobno PokrojoneZielona Cebula, Drobno Pokrojone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tuzin 5-calowych Tortilli Kukurydzianych, Najlepiej Białych, Lub Przygotowanych Muszli TacoTuzin 5-calowych Tortilli Kukurydzianych, Najlepiej Białych, Lub Przygotowanych Muszli Taco
2
Dodaj cebulę; gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Ser Cheddar Lub Ser Monterey JackPosiekany Ser Cheddar Lub Ser Monterey Jack
3
Dodaj pozostałe składniki. Zredukować ciepło; gotować przez 10-15 minut lub do momentu zagotowania, często mieszając.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn