Jajko, boczek i kiełbasa Pull Aparts
Jajko, boczek i kiełbasa Pull Aparts może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 80 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ziemię o całkowicie naturalnej farmie-świeże jajka, zieloną cebulę, kiełbasę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bekon - Ser Pull-Aparts, Bacon and Cheese Pull Aparts, oraz Szpinak Dip Pull-Aparts dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Ciepła 7-calowa patelnia; gotować kiełbasę i boczek na średnim ogniu o 10 protokół, często mieszając, aż kiełbasa nie jest już różowy; spuścić. Lekko ostudzić; kiełbasę pokruszyć.
W międzyczasie oddzielić ciasto na 8 herbatników; każdy pokroić w ćwiartki. W dużej misce, ubić jajka widelcem lub wire trzepaczką, aż dobrze wymieszane.
Dodać kawałki biszkoptu do jajek; delikatnie wrzucić do płaszcza równomiernie.
Dodać schłodzoną mieszankę kiełbasy i wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem sera; delikatnie wymieszać. Mieszanka łyżka do naczynia do pieczenia; ułóż kawałki herbatników w jednej warstwie. Top z serem.
Piec 35 do 45 minut lub do środka jest ustawiony i herbatniki są złotobrązowe.