Jajka zapiekane z wędzonym łososiem i ziołami
Jajka z wędzonym łososiem i ziołami to bezglutenowe, pescatariańskie i דל פחמימות,zne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów wymaga pieprzu, koperku, jajek i szczypiorku. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mało kto lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Wędzony Łosoś Deviled Eggs, Wędzony Łosoś Deviled Eggs, oraz Wędzony Łosoś Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w dużym rondlu. Przykryć zimną wodą do 1 cala nad jajami; doprowadzić tylko do wrzenia toczenia.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 15 minut.
Odcedzić i spłukać zimną bieżącą wodą do ostygnięcia.
Jajka obrać; pokroić na pół wzdłuż.
Żółtka umieścić w średniej misce; zacieru widelcem, aż będzie gładka.
Dodać śmietanę i kolejne 7 składników (przez łososia); dobrze wymieszać. Mieszamy łyżką na połówki białka (około 1 łyżki stołowej w każdej połowie).
W razie potrzeby udekoruj koperkiem i gałązkami estragonu.