Jajka z szynką, cheddarem i szczypiorkiem

Jajka z szynką, cheddarem i szczypiorkiem
Jajka z szynką, cheddarem i szczypiorkiem to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, szynkę, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Jajka pieczone z szynką, cheddarem i szczypiorkiem, Cheddar ciasteczka kukurydziane ze szczypiorkiem, oraz Chiński Szczypiorek I Jajka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej patelni nonstick, na średnim ogniu, roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Podsmaż szynkę, aż zbrązowieje. W międzyczasie, w dużej misce, ubij razem jajka, mleko lub wodę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WodaWoda
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Wlać mieszaninę do patelni i gotować, mieszając od czasu do czasu, do pożądanej doneness, 4 do 5 minut. Tuż przed złożeniem jajek wymieszaj Cheddar i szczypiorek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
SzczypiorekSzczypiorek
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn