Jajka z Masłem Orzechowym
Jajka z masłem orzechowym mogą być właśnie przyprawą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 24 g tłuszczu i łącznie 479 kalorii . Ten przepis przeznaczony jest dla 9 osób i kosztuje 95 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut . Jeśli masz pod ręką masło, cukier cukierniczy, kremowe masło orzechowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten uzyskuje łyżkowy wynik 8% , co jest wynikiem do poprawy. Wypróbuj batoniki z masłem orzechowym z jajkami z masłem orzechowym Reese ,domowe jajka z masłem orzechowym w czekoladzie i 3-składnikowe ciasteczka z masłem orzechowym bez pieczenia (bez mąki, masła, oleju, jajek i rafinowanego cukru), aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
W małej misce utrzyj masło, masło orzechowe i krem ptasie mleczko na gładką masę. Stopniowo ubijaj cukier cukierniczy. Wrzucaj płaskie łyżki stołowe na wyłożoną woskiem blachę do pieczenia wyłożoną woskowanym papierem; formować w kształty jajek. Zamrażaj przez 10 minut.
W kuchence mikrofalowej rozpuść polewę i tłuszcz cukierniczy; mieszaj, aż będzie gładkie. Zanurz jajka w polewie z cukierka; pozwolić, aby nadmiar spłynął. Wróć do blachy do pieczenia; W razie potrzeby natychmiast udekoruj posypką.
Odstaw do momentu ustawienia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.