Jajka z cytryną i bazylią na Foccacia
Jajka z cytryną i bazylią nad Foccacia mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, chleb foccacia, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bazylia, oliwa i Feta Foccacia, Grillowane kotlety wieprzowe cytrynowo-bazyliowe z cytrynowo-bazyliowym Orzo #GrillPorkLikeASteak, oraz Kurczak cytrynowo-bazyliowy z bazylią Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Odetnij wierzch od foccacia i wydrąż chleb w środku. Rozerwij górną część foccacia i wewnętrzny chleb na 1-calowe kawałki i zapisz na mieszankę jajeczną.
Posmaruj wnętrze foccacia oliwą z oliwek Meyer lemon.
Umieścić na blasze do pieczenia i tosty przez 10 minut.
Tymczasem w dużej misce ubijamy jajka.
Dodaj bazylii, ser, sól, pieprz, i mleko.
Trzepaczka lekko. Wymieszać do 4 szklanek kawałków chleba.
Ostrożnie wlać mieszaninę jajek do prażonego DNA foccacia. Wróć do piekarnika i piecz, aż jajka się ugotują, około 35 do 40 minut.
Pokrój pieczone foccacia na 6 do 8 sztuk i podawaj natychmiast.