Jajka ugotowane na twardo z Chrupkimi okruchami sardeli
Jajka ugotowane na twardo z chrupiącymi okruchami anchois mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten pescatariański przepis służy 20 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, skórkę z cytryny, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Jajka ugotowane na twardo z rzodkiewką i Sardelą-maślane Crostini, Makaron Farfalle Z Kalafiorem, Sardelą I Jajkiem Ugotowanym Na Twardo, oraz Jajka ugotowane na twardo z majonezem ziołowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 W dużym rondlu, przykryj jajka wodą i gotuj na wolnym ogniu. Gotować na umiarkowanym ogniu przez 8 minut.
Odcedzić jajka, zwrócić je na patelnię i potrząsnąć patelnią, aby rozbić skorupki na całym. Napełnij patelnię zimną wodą i pozostaw jajka do ostygnięcia przez 3 minuty.
Jajka odcedzić i obrać; osuszyć.
W międzyczasie w małej misce zmiksuj majonez, czosnek i jedną trzecią mielonej anchois.
Na małej patelni, roztopić masło na umiarkowanym ogniu.
Dodaj pozostałe mielone anchois i gotuj, mieszając, aż się rozpadną, około 1 minuty. Wymieszać skórkę z cytryny i okruchy brioche i przenieść do obramowanej blachy do pieczenia.
Piec okruchy na złoty kolor i chrupiące, o 2 protokół.
Podziel jajka na pół i ułóż je na półmisku. 1/4 łyżeczki majonezu na każde żółtko. Top każdy z anchois okruchy i pietruszki i służyć.