Jajka i marynowane buraki

Jajka i marynowane buraki
Diabelskie jajka i marynowane buraki to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Mieszanka octu winnego, jajka na twardo, nasiona kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Marynowane jajka z burakami, Marynowane jajka i buraki, oraz Marynowane jajka i buraki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. owinąć buraki w folię, zaciskając szczelnie do uszczelnienia; umieścić na arkuszu rimmedbaking. Pieczeń do miękkości, 45-55minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Odstawić aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Buraki obrać i pokroić w plasterki 1".
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
3
Przenieść do szerokiego, płytkiego pojemnika.
4
Przynieś ocet, cukier,nasiona kolendry, nasiona gorczycy, goździki, liść laurowy, 1/4 łyżeczki soli i 1/2 szklanki wody na wolnym ogniu w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować na wolnym ogniu przez 10 minut; zalać buraki płynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
Liście LauroweLiście Laurowe
OcetOcet
GoździkiGoździki
BurakBurak
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Schłodzić do temperatury pokojowej, a następnie przykryć i schłodzić przez noc, okazjonalnie obracając.
6
Jajka pokroić wzdłuż na pół i łyżeczki do miski. Żółtka rozgnieść widelcem, następnie wymieszać z majonezem. Naciśnij miksturęprzez sitko do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodaj 1 łyżkę wytrawionego soku z buraków, chrzanu i szczyptę soli. Łyżka lub pipemixture do każdego białka jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Białka JajBiałka Jaj
SokSok
BurakBurak
SólSól
8
Drobno pokroić w kostkę wystarczającą ilość odsączonych marynowanych buraków, aby uzyskać około 1/2 szklanki (zachowaj Pozostałe buraki do innego użycia).
9
Każde jajko udekorować pokrojonymi w kostkę burakami i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
BurakBurak
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn