Jajka Benedykta

Jajka Benedykta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać jajka Benedykta spróbować. Jedna porcja zawiera 894 kalorie, 30g białka, oraz 72 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.31 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sok z cytryny, liście pietruszki, żółtka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Spróbuj Jajka Benedict Deviled Eggs, Jajka Benedykta, oraz Jajka Benedykta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia 2 Arkusz patelnie z pergaminem. Ułóż 8 plastry boczku na każdej tacy i piec do brązowego i chrupiące, o 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wypełnij dużą patelnię o głębokich bokach 3/4 drogi z wodą. Doprowadzić do światła gotować na małym ogniu i dodać ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Używając 3 1/2-calowego noża do ciastek, Wytnij rund ze środka każdego kawałka tosta. (Reserve the crust for the Round 2 recipe Pikantny budyń chlebowy z szynką).
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
Rozbij jajka, po jednym na raz, w małym naczyniu lub ramekinie i wsuń je do lekko gotującej się wody. Wachlarzuj białko na żółtku za pomocą szczelinowej łyżki, jeśli zacznie się rozprzestrzeniać. Kłusować jajka, aż do uzyskania białego koloru, ale żółtko nadal jest ciekłe w środku, około 2 do 3 minut,
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Wyjmij jajka na wyłożoną ręcznikiem płytkę, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
6
W blenderze połącz żółtka, sok z cytryny, sos Worcestershire, cayenne i szczyptę soli. Zmiksować do połączenia, następnie włączyć blender i powoli wlać roztopione masło przez otwór w pokrywie blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Umieść 2 plastry tostów na każdym talerzu. Paski boczku rozbijamy na pół i układamy po 4 połówki na każdej tosty, a następnie przykrywamy gotowanym jajkiem. Powoli wlać hollandaise na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Jajko GotowaneJajko Gotowane
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
8
Posypać posiekaną natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W33 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn