Jajecznica wolno gotowana z kawiorem
Wolno gotowana jajecznica z kawiorem to pescatarian poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka pieprzu, jajka, splash pół na pół, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 31%. Spróbuj Jajecznica wolno gotowana, Jajecznica Z Kawiorem, oraz Jajecznica z kawiorem w skorupkach dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka ubić w misce z pół na pół, solą i pieprzem.
Rozgrzać 1 łyżkę masła na dużej patelni saute lub omlet.
Dodać jajka i gotować je na średnim ogniu, stale mieszając, aż do pożądanej doneness. Z ognia dodać jeszcze 1 łyżkę masła i mieszać, aż się rozpuści. Sprawdź przyprawy.
Podawać na gorąco na plaster tosty brioche z 1 łyżeczka kawioru na osobę.