Jajecznica Enchiladas
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj jajecznicy enchiladas. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.31 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 519 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz 2 proces ser rozprzestrzeniania Bochenek, szynka, jajka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 37%. Podobne przepisy to Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile Indyk Enchiladas), Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, oraz Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać jajka. Gotować, bez mieszania, aż jajka zaczną układać się na dnie.
Narysuj szpatułkę na dnie patelni, aby utworzyć duże twaróg. Kontynuuj gotowanie, aż jajka będą zagęszczone, ale nadal wilgotne(nie mieszaj stale).
Do jajek dodać połowę sera, mieszając, aż ser się rozpuści; pozostały ser schłodzić. Szynkę wymieszać z jajkiem.
Mieszanka łyżka równomiernie dół centra tortille; roll up, jellyroll mody.
Umieść stronę szwu w dół w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Piec w 350 przez 40 minut lub do całkowitego ogrzania.
W małym rondlu połącz pozostały ser i mleko; gotuj na średnim ogniu, mieszając, aż ser się rozpuści. Łyżka nad enchiladas.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."