Jajecznica Dymna
Dymna jajecznica to bezglutenowe i całe 30 przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 13g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, szynka, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jajecznica, jak zrobić jajecznicę / Egg s, Najlepsza Jajecznica, oraz Jajecznica BLT dla podobnych receptur.
Instrukcje
Majonez i pół na pół ubić w dużej misce, aż będzie gładki, następnie ubić jajka, koperek i czosnek w proszku. Odstawić.
Podgrzać boczek kapie na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać czerwoną paprykę; gotować i mieszać, aż papryka zacznie mięknąć, o 2 protokół. Wymieszać z szynką i cebulą. Kontynuuj gotowanie i mieszanie, aż cebula będzie przezroczysta i zmięknie, o 5 minut więcej.
Wlać mieszankę jajeczną. Gotować i mieszać, aż jajka są ustawione, o 5 protokół.