Jagody mieszane z Mascarpone-krem Limoncello
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Mieszanka jagód z kremem Mascarpone-Limoncello może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka jagód, skórki cytryny, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jagody mieszane z miodem Klon Mascarpone, Jagody mieszane w winie różanym z miodem Mascarpone / letnia zupa owocowa, oraz Macerowane jagody z kremem Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz śmietanę do ubijania, mascarpone, 3 łyżki cukru i limoncello w dużej misce. Beat aż miękkie szczyty tworzą.
Połącz wszystkie jagody, konfitury z malin, skórkę z cytryny i pozostałą 1/2 szklanki cukru w innej dużej misce; wrzuć delikatnie. Mieszankę jagodową podzielić na 8 coupes. Top z kremem mascarpone.