Jagody mieszane z Mascarpone-krem Limoncello

Jagody mieszane z Mascarpone-krem Limoncello
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Mieszanka jagód z kremem Mascarpone-Limoncello może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka jagód, skórki cytryny, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jagody mieszane z miodem Klon Mascarpone, Jagody mieszane w winie różanym z miodem Mascarpone / letnia zupa owocowa, oraz Macerowane jagody z kremem Mascarpone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz śmietanę do ubijania, mascarpone, 3 łyżki cukru i limoncello w dużej misce. Beat aż miękkie szczyty tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
LimoncelloLimoncello
MascarponeMascarpone
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połącz wszystkie jagody, konfitury z malin, skórkę z cytryny i pozostałą 1/2 szklanki cukru w innej dużej misce; wrzuć delikatnie. Mieszankę jagodową podzielić na 8 coupes. Top z kremem mascarpone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MascarponeMascarpone
JagodyJagody
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn