Jagodowo-Malinowa Filo-Krupówka
Jagodowo-Malinowa phyllo Croustade może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 96 g tłuszczu, oraz w sumie 1696 kalorii. Na 6,75 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz phyllo, jagody, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Jagodowo-Malinowa Filo-Krupówka, Gruszka i Malina kwiaty Filo, oraz Fillo malinowe tarty Pop z waniliową glazurą.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375ºF.
Podgrzać ciasto nadzienie, skrobia kukurydziana i skórka pomarańczowa do gotowania w 2-quart rondel na średnim ogniu, stale mieszając. Delikatnie wymieszać jagody; zdjąć z ognia.
Przykryj arkusze filo wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec ich wysychaniu. Złóż każdy arkusz wzdłuż na pół. Ułóż arkusze w wzór szprychy w 12-calowej patelni do pizzy lub patelni z galaretką, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala, szczotkując każdy pasek masłem, gdy jest dodawany i nakładając się na końce arkuszy na środku patelni.
Łyżka mieszanki owoców na środku phyllo, tworząc 9-calowe koło. Fold każdy arkusz phyllo się nad napełniania, skręcanie i składane w razie potrzeby i pozostawiając 3 1/2-do 4-calowy otwór w środku.
Posmaruj filo pozostałym masłem.
Piec 25 do 30 minut lub do phyllo jest złoty kolor.
Podawać na ciepło lub chłodno z lodami.