Jagnięcina duszona z pigwą (Kidonato)

Jagnięcina duszona z pigwą (Kidonato)
Jagnięcina duszona z pigwą (Kidonato) może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis zawiera 4 porcje z 465 kalorii, 30g białka, oraz 20g tłuszczu każdy. Za $7.15 za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i podnieś masło, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony cynamon, możesz podążać za tym daniem głównym z Cynamonowe Skręty jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Duszona łopatka wieprzowa z pigwą, Jagnięcina i pigwa Tagine, oraz Tunezyjski przepis na gulasz z jagnięciny i pigwy dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej oliwę z oliwek do wędzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2
Dodaj jagnięcinę i smaż, aż dobrze się zrumieni ze wszystkich stron, a następnie odstaw na bok. Zmniejsz ogień do średniego, następnie dodaj masło i cebulę i gotuj, aż cebula zmięknie i stanie się przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
3
Wlej wodę, a następnie dopraw solą, pieprzem, cynamonem i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Dodaj smażone kawałki jagnięciny i pigwę pokrojoną w ćwiartki. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
5
Dusić kidonato na średnim ogniu przez 1 godzinę lub do miękkości jagnięciny, w razie potrzeby dodając dodatkową wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn