Jagnięcina Bayonne (Collier De Mouton a La Bayonne)

Jagnięcina Bayonne (Collier De Mouton a La Bayonne)
Jagnięcina Bayonne (Collier De Mouton a la Bayonne) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 499 kalorii. Mieszanka liścia laurowego, żółtka, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: parmezan i Gruyère Gougères z Jambon de Bayonne, rukolą i masłem Dijon-Chive, Le Mouton Noir French Silk Pie, oraz Exohiko jagnięce (paczki Nadziewane jagnięciną, szpinakiem i serem) dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn