Jagnięce Madras Curry

Jagnięce Madras Curry
Przepis jagnięcina Madras Curry jest gotowy w około 2 godziny i 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.72 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mieloną kurkumę, laskę cynamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pasty imbirowej, możesz podążać za tym daniem głównym z Karmelizowany Ananas Makadamia Kokosowy Mrożony Deser jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Lamb Madras, Madras Wołowina Curry, oraz Madras Coconut Curry.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Niesamowicie chrupiąca i drobnoziarnista z dużą ilością pieprzu i odrobiną ekstrawagancji. Nic dziwnego, bo to wino rośnie na największej skamieniałej rafie ostryg na świecie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Magazyn