Jagnięcina rozmarynowo-czosnkowa z białą fasolą

Jagnięcina rozmarynowo-czosnkowa z białą fasolą jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na $5.49 za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 748 kalorii, 76g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz rozmaryn, musztarda dijon, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Jagnięcina Rozmarynowa Z Pieczonym Ziemniakiem I Białą Fasolą, Zupa z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącą Prosciutto i grzankami Rozmarynowo-czosnkowymi, oraz Noga jagnięca z czosnkiem i rozmarynem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 F. połów 1 cytryny i natrzyj ją na całą jagnięcinę. Wycisnąć sok do małej miseczki; wymieszać z czosnkiem i rozmarynem.
Wytnij 10 szczelin, 1 do 2 cali głębokości, na całym mięsie. Kawałki posmarować mieszanką czosnkową. Mięso natrzeć 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić 1 łyżką soli.
Jagnięcinę ułożyć na patelni i smażyć przez 30 minut. Obrócić i piec przez 40 minut więcej lub aż najgrubsza część mięsa zarejestruje 145 do 150 F.
Wyjąć z piekarnika; odstawić na 10 minut.
Odciąć 1/4 mięsa jagnięcego i zarezerwować do innego użycia.
Tymczasem w dużej misce ubij razem musztardę, sok z pozostałej cytryny, pozostały olej i sól. Wchodzisz w fasoli, szalotka, i pietruszka. Rezerwa 2 filiżanki fasoli do innego użytku. Pozostałą jagnięcinę cienko pokroić i podawać z białą fasolą.