Jack ' s Fried Catfish

Jack ' s Fried Catfish
Przepis Jack ' s Fried Catfish jest gotowy w około 18 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Na 2,04 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jeśli masz pod ręką filety z suma, czosnek w proszku, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sum Smażony, Smażony Sum Po Boy, oraz Smażony Sum #2.

Instrukcje

1
Filety z suma umieścić w jednej warstwie w płytkim naczyniu; przykryć mlekiem. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
MlekoMleko
2
Połączyć mąkę kukurydzianą i następne 4 składniki w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
3
Wyjmij filety z suma z lodówki i odstaw w temperaturze pokojowej na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
4
Usuń z mleka, pozwalając nadmiar kapać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
5
Posypać równomiernie 1 łyżeczką soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
6
Pogłębiać filety z sumów w mieszance mąki kukurydzianej, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
7
Wlać olej na głębokość 1 1/2 cala do dużej patelni; ciepło do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Filety smażyć partiami, około 3 do 4 minut z każdej strony lub na złoty kolor.
9
Spuścić na stojakach drucianych na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn