Jabłkowy Deser Enchilada
Jabłkowy deser Enchilada może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 478 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 81 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz zmielony cynamon, brązowy cukier, margarynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Spróbuj Deser Z Szarlotką, Deser Jabłkowy, oraz Deser Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Łyżka owoców równomiernie na wszystkie tortille, posypać cynamonem.
Zwiń tortille i umieść szew w dół na lekko nasmarowanej patelni 8x8.
Na średniej patelni z sosem zagotować margarynę, cukry i wodę. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, stale mieszając przez 3 minuty.
Polać tortillami sosem równomiernie; w razie potrzeby posypać dodatkowym cynamonem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut.
Robi 6 dużych tortilli; można pokroić na pół, aby służyć 1
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
![Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir]()
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.