Jabłkowy Chleb Śniadaniowy

Jabłkowy Chleb Śniadaniowy
Jabłko śniadanie chleb może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis na posiłek rano. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś zmielone goździki, sodę oczyszczoną, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 17%. Podobne przepisy to Jabłko Cynamon Chleb Śniadaniowy, Jabłko Płatki Owsiane Chleb Śniadaniowy, oraz Chleb owsiano-jabłkowy w stylu mojego ulubionego zimowego śniadania.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj patelnię bochenkową 8x4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszaj masło z cukrem, aż będzie gładkie i kremowe. Ubić jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W osobnej misce przesiać mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wymieszać z masłem do zwilżenia. Złożyć jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
MasłoMasło
5
Przełożyć na przygotowaną patelnię bochenkową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
6
Piec 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni przez 15 minut przed wyjęciem do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn