Jabłkowe Kliny Śniadaniowe
Jabłkowe Kliny śniadaniowe to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka gotowania jabłek, brązowy cukier, masło i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Prosciutto-Kliny Jabłkowe, Przekąski Z Jabłkami, oraz Pieczone Cynamonowe Kliny Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. obficie nasmaruj 9-calową szklaną płytkę ciasta ze skracaniem lub sprayem do gotowania. W średniej misce, wymieszać brązowy cukier i cynamon.
Dodać jabłka; wrzucić do herbu. Odstawić.
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać wodę i masło do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dodać mieszankę Bisquick; energicznie mieszać, aż mieszanina utworzy kulkę.
Zdjąć z ognia. Ubić w jajkach, jeden po drugim; kontynuować bicie aż będzie gładkie.
Rozłóż ciasto w dolnej części talerza ciasta. Ułóż jabłka na górze do 1 cala krawędzi płyty pie.
Piec około 23 minut lub do puffed i krawędzie są złotobrązowe.