Jabłko i granat Quinoa i sałatka z jarmużu z fetą w Curry Klon Dijon Dressing
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać jabłko i granat Quinoan i sałatka z jarmużu z Fetanem w Curry Klon Dijon Dressing spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.51 za porcję. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz fetę, ocet jabłkowy, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 15545 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z masłem na ciepło, jarmuż + komosa ryżowa z sosem Cydr Dijon, Ciepła sałatka jabłkowo-figowa z sosem klonowym, oraz Sałatka z pieczonego kalafiora i ciecierzycy z Quinoan i rukolą z migdałami, granatem i Fetanem w sosie cytrynowym tahini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić quinoa i wody do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż woda zostanie wchłonięta, o 15 minut, wyłączyć ciepło i odstawić, pokryte, na 5 minut.W międzyczasie przygotuj pozostałe składniki.Wrzucić jarmuż, quinoa, granat, orzechy włoskie i feta z mieszaniną octu, olej, czosnek, syrop klonowy, musztarda dijon, curry w proszku, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Udziec Jagnięcy Z Kością
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania