Jabłkowy Kahluan i deser śmietankowy wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Na 15,37 zł / porcja, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 173g tłuszczu, oraz w sumie 3950 kalorii. Ten przepis służy 1. Mieszanka angel food cake, brązowy cukier, kahlua i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Recipezaar. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewielu ludziom smakował ten napój. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Podobne przepisy to Deser z lodami, kawą i Kahlua, Deser Lodowy Karmelowy, oraz Bezglutenowy Deser Kahlua.
Instrukcje
1
Opcjonalne, ale warto: tosty pekan na patelni na kilka minut, aby uwolnić oleje i uczynić je naprawdę pyszne! Są gotowe, kiedy możesz zacząć je wąchać.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Usuń z patelni i rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj masło do patelni i dodać plasterki jabłka (obrane lub nieobrane) i rodzynki, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Dodaj brązowy cukier, cynamon i pekan i gotuj, aż jabłka osiągną pożądaną miękkość.W międzyczasie pokroić ciasto na 8 plasterków o grubości około 1 cala lub zgodnie z potrzebami. Zostanie Ci ciasto - jaka szkoda!Za pomocą ciasta brush baste ciasto z kahlua za pomocą około 1 1/2 łyżeczki na sztukę - lub więcej w razie potrzeby.Ubij śmietanę, przesiany cukier puder i wyciągnij w schłodzonej misce do uzyskania sztywnych szczytów. Nie przesadzaj! (Uzyskasz świetne wyniki, jeśli umieścisz miskę i bijaki w zamrażarce na około 20 minut przed ich użyciem. Upewnij się również, że krem jest bardzo zimny. I nawet umieścić przesiany cukier i ekstrakt w lodówce, aby schłodzić!).Top Funt ciasto z ciepłą polewą jabłkową, a następnie odrobiną świeżej bitej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Posypać dodatkowymi orzechami pekan (posiekanymi, połamanymi lub połówkami) do dekoracji w razie potrzeby.Smacznego!