Izraelski Kuskus z marokańsko-pieczoną dynią maślaną
Izraelski Kuskus z marokańsko-pieczonym dyni jest wegańskie przystawka. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wodę, oliwki utwardzone olejem, marokańską pieczoną piżmową piżmową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Izraelski Kuskus z pieczoną dynią maślaną i konserwowaną cytryną, Kuskus z pieczonym dyni, jabłkiem i Chorizo, oraz Sałatka z pieczonej dyni, kapusty i kuskusu.
Instrukcje
Podgrzać średni rondel na średnim ogniu; płaszcz patelni z natryskiem do gotowania.
Dodać kuskus; smażyć 1 minutę. Wymieszać z wodą, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 12 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Dodać oliwki, mięta, i migdały; wrzucić dobrze.
Podziel kuskus na 3 talerze. Top równomiernie z marokańskiej pieczonej dyni.
Podawać z jogurtem i w razie potrzeby udekorować liśćmi mięty.