Izraelska Zupa Fasolowa

Izraelska Zupa Fasolowa
Izraelska zupa fasolowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka kolendry, fasola, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Cholent O Niskiej Zawartości Tłuszczu: Israeli Chaminc Israeli Chamin (Koszerne Mięso), Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung, oraz Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia46
Magazyn