Italiano Ravioli

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Italiano Ravioli. Jedna porcja zawiera 485 kalorii, 24g białka, oraz 18g tłuszczu. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz żółtka, jajka, polly-o oryginalny ser ricotta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć całe jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 6 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Italiano Ravioli z pomidorem i boczkiem, Italiano Ravioli z sosem pomidorowo-śmietanowym, oraz Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli).
Instrukcje
3 pierwsze składniki wymieszać.
Brzegi owijek wonton posmarować żółtkami. Łyżka 1-1 / 2 łyżeczki. mieszaninę sera na środku każdego opakowania; złożyć po przekątnej na pół. Naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić.
Umieścić 36 ravioli w hermetycznym pojemniku; zamrozić do późniejszego użycia. Pozostałe ravioli gotować partiami we wrzącej wodzie 2-3 min. albo dopóki ravioli nie unosi się na wierzch.
Połączyć z sosem pomidorowo-bekonowym lub sosem pomidorowo-śmietanowym. (Patrz Porady.)