Włoska kanapka wiejska może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 763 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka chleba ciabatta, oliwy z oliwek, sera provolone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Country Sandwich, Wiejska Włoska Zupa, oraz Włoska Wiejska Zupa Chlebowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Bochenek chleba kroimy poziomo na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bochenek Chleba
2
Skropić olejem pokrojone boki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Olej Do Smażenia
3
Na spodzie chleba ułóż salami, ser, prosciutto i cebulę; dodaj wierzch chleba.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Casan Emma Chianti Classico z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.