Irlandzki stek gaelicki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 643 kalorie, 53g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.59 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jeśli masz ząbek czosnku, musztardę zbożową, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Irlandzkie i szkockie Gaelickie bułeczki z chlebem sodowym, Stek i Irish Stout Pie, oraz Marynata Irish Whiskey: Idealna na stek lub kurczaka dla podobnych receptur.
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Merlot Dyrektora. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.