Irlandzki budyń chlebowy z sosem karmelowo-Whiskey
Irlandzki budyń chlebowy z sosem karmelowo-Whiskey jest Wegetariańskie deser. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do dzień św. Patryka. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sos karmelowo-whiskey, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Budyń chlebowy z solonym karmelowym sosem Whiskey, Irish Apple Cake with Irish Whiskey Caramel Sauce, oraz Irish Whiskey Caramel Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Posmaruj roztopione masło po jednej stronie kromek chleba francuskiego i połóż chleb, boki z masłem, na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Francuski
Masło
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
Piec chleb w 350 przez 10 minut lub do lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Pokroić chleb w kostkę 1/2 cala i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
5
Połączyć rodzynki i whisky w małej misce; przykryć i odstawić 10 minut lub do miękkości (nie odcedzić).