Irlandzka Zupa Ziemniaczana

Irlandzka Zupa Ziemniaczana
Irlandzka zupa ziemniaczana to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 456 kalorii. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. 219 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka boczku, soli i pieprzu, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Irlandzka Zupa Ziemniaczana, Irlandzka Zupa Ziemniaczana, oraz Irlandzka Zupa Ziemniaczana Z Boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Odcedzić plastry boczku na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu, pokruszyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Ugotować i wymieszać cebulę i seler w pozostałym tłuszczu boczku na średnim ogniu, aż cebula będzie przezroczysta i miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Odcedzić nadmiar tłuszczu, następnie wymieszać z ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
5
Dodaj wodę, aby pokryć wszystkie, ale 1 cal ziemniaków. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, następnie zmniejszyć do średnio niskiego, i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 15 protokół, często mieszając. Wymieszaj odparowane mleko i kontynuuj gotowanie, aż się ogrzeje. Doprawić solą i pieprzem. Przed podaniem wymieszać z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn