Irlandzka zupa Jagnięco-jęczmienna to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 23G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, rutabaga, jagnięcina, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów europejskiej kuchni. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 81%. Podobne przepisy to Zupa z jagnięciny i jęczmienia, Zupa z jagnięciny i jęczmienia, oraz Obfita zupa jagnięca i jęczmienna.
Instrukcje
1
Umieścić holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu do nagrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać jagnięcinę; gotować 5 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
3
Dodać bulion i pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 20 minut lub aż jagnięcina jest tender, mieszając od czasu do czasu. Odrzuć liść laurowy.