Irlandzka sałatka ziemniaczana

Irlandzka sałatka ziemniaczana wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 osobom. Za 1,14 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% Twojego dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis zawiera 360 kalorii, 10 g białka i 22 g tłuszczu na porcję. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się na Czwarty Lipca. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to danie. Mieszanka kapusty, musztardy dijon, nasion gorczycy i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dość niedrogi przepis dla miłośników europejskiej kuchni. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 49% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, polubili także irlandzką sałatkę ziemniaczaną, Colcannon (irlandzką sałatkę ziemniaczaną) i irlandzką sałatkę ziemniaczaną z jabłkami.
Instrukcje
Ziemniaki włóż do dużego rondla i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i gotować przez 15-20 minut lub do miękkości.
Odpływ; lekko ostudzić. Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę.
Przełożyć do dużego naczynia.
W małej misce połącz ocet, cukier, nasiona gorczycy, nasiona selera i 1/2 łyżeczki soli; zalać ciepłe ziemniaki i wymieszać. Przykryj i ostudź.
Tuż przed podaniem dodaj peklowaną wołowinę, kapustę i rzodkiewki według uznania. W małej misce wymieszaj majonez, przyprawę, cebulę, mleko, musztardę (w razie potrzeby) i pozostałą sól; polać sałatkę i wymieszać.