Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Inside-Out Taco Salad Wraps. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.84 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 520 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz płynny dym, zieloną cebulę, jicamę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Taco-Okłady Do Sałatek, Okłady Do Sałatek Taco, oraz Okłady Do Sałatek Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki sosu zanurzeniowego; odstawić. W innej małej misce wymieszaj jicama z 1 łyżeczką soku z limonki. W trzeciej małej misce wymieszaj awokado z pozostałą łyżeczką soku z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Zanurzania
Sok Z Limonki
Awokado
Jicama
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podgrzać sos taco z mieloną wołowiną w kuchence mikrofalowej zgodnie z zaleceniami na pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
SOS Taco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
3
Na dużym półmisku pokruszone chipsy, ciepły sos taco z mieloną wołowiną, jicamą, awokado, cebulą, oliwkami i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
SOS Taco
Awokado
Ser
Jicama
Oliwki
Cebula
Frytki
4
Posypać kolendrą na wierzch. Na dużym talerzu ułóż liście sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść Sałaty
Kolendra
5
Aby służyć, łyżka około 1/3 szklanki warstwowe nadzienia na każdy liść sałaty; owinąć sałatę wokół nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.