Inka Mama ' s Aji

Inka Mama ' s Aji
Aji Inka Mama może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 195 kalorii, 1G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Mieszanka czosnku, sól i pieprz mielony, liście sałaty rzymskiej, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Spróbuj El Pollo Inka ' s peruwiański Lomo Saltado (Naśladowca), Lasagna (Mama mia!), oraz Mama ' s Spaghetti Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sałatę lodową, sałatę rzymską, czosnek, paprykę serrano i oliwę z oliwek w blenderze; zmiksuj na gładką masę. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sałata LodowaSałata Lodowa
RomaineRomaine
3/4 Szklanki Oleju Z Ostrej Papryki (oliwa Chili)3/4 Szklanki Oleju Z Ostrej Papryki (oliwa Chili)
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn