Indywidualne Tatiny z pigwy z lodami z mleka owczego

Indywidualne Tatiny z pigwy z lodami z mleka owczego
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 937 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.79 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Jeśli masz złote rodzynki, ciasto francuskie z masłem, obrane pigwy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pomidor Tates Tatins, Camote Tartes Tatins z pestkami dyni kruche, oraz Individual Carolina brzoskwiniowa Tarte Tatins z lodami cytrynowymi.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, połączyć 1 1/2 szklanki cukru z wanilii i nasion i wody. Gotować na dużym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać kliny pigwy i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, przykryć i gotować na wolnym ogniu do miękkości, około 2 godzin; od czasu do czasu zanurzyć pigwy w cieczy kłusującej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
3
Pigwy niech ostygną w płynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
4
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Roztopić masło na średniej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Posypać Pozostałe 1 1/3 szklanki cukru na maśle i gotować na umiarkowanym ogniu, bez mieszania, aż cukier po prostu zaczyna brązowieć na brzegach, o 2 protokół. Gotować, mieszając delikatnie, aż karmel zmieni kolor na ciemny złoty, 6 do 8 minut. Natychmiast wlać karmel do ośmiu ramekinów o szerokości 4 cali (Pojemność 1 1/3 szklanki). Obracaj Karmel w ramekinach, aby pokryć DNA.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Odcedzić pigwy i ułożyć kliny w ramekinach w nakładających się kręgach; rozsypać rodzynki na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto francuskie o grubości 1/8 cala. używając dużego kutra do ciastek lub małej miski, Wytnij osiem 4-calowych rund z ciasta; zrób dwie 1-calowe szczeliny na środku każdej. Dodać pigwy z rund ciasta i piec przez około 45 minut, lub do momentu, gdy skórka jest złoty i soki są bulgotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Lekko ostudzić, następnie odwrócić na talerze.
10
Podawać z lodami z owczego mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kilka Gałązek świeżej Mięty, Zerwane LiścieKilka Gałązek świeżej Mięty, Zerwane Liście
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn