Indywidualne Tatiny z pigwy z lodami z mleka owczego

Indywidualne Tatiny z pigwy z lodami z mleka owczego
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 937 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.79 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Jeśli masz złote rodzynki, ciasto francuskie z masłem, obrane pigwy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pomidor Tates Tatins, Camote Tartes Tatins z pestkami dyni kruche, oraz Individual Carolina brzoskwiniowa Tarte Tatins z lodami cytrynowymi.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, połączyć 1 1/2 szklanki cukru z wanilii i nasion i wody. Gotować na dużym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać kliny pigwy i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, przykryć i gotować na wolnym ogniu do miękkości, około 2 godzin; od czasu do czasu zanurzyć pigwy w cieczy kłusującej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
3
Pigwy niech ostygną w płynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
4
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
5
Roztopić masło na średniej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Posypać Pozostałe 1 1/3 szklanki cukru na maśle i gotować na umiarkowanym ogniu, bez mieszania, aż cukier po prostu zaczyna brązowieć na brzegach, o 2 protokół. Gotować, mieszając delikatnie, aż karmel zmieni kolor na ciemny złoty, 6 do 8 minut. Natychmiast wlać karmel do ośmiu ramekinów o szerokości 4 cali (Pojemność 1 1/3 szklanki). Obracaj Karmel w ramekinach, aby pokryć DNA.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Odcedzić pigwy i ułożyć kliny w ramekinach w nakładających się kręgach; rozsypać rodzynki na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto francuskie o grubości 1/8 cala. używając dużego kutra do ciastek lub małej miski, Wytnij osiem 4-calowych rund z ciasta; zrób dwie 1-calowe szczeliny na środku każdej. Dodać pigwy z rund ciasta i piec przez około 45 minut, lub do momentu, gdy skórka jest złoty i soki są bulgotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Lekko ostudzić, następnie odwrócić na talerze.
10
Podawać z lodami z owczego mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kilka Gałązek świeżej Mięty, Zerwane LiścieKilka Gałązek świeżej Mięty, Zerwane Liście
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn