Indywidualne letnie puddingi

Indywidualne letnie puddingi
Indywidualne letnie puddingi to bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis z 8 porcjami. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Sprawdza się jako deser w rozsądnej cenie. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis z BBC Good Food wymaga jagód, cukru, crème de cassis i chleba bochenkowego. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Indywidualne letnie puddingi, Indywidualne Letnie Puddingi, oraz Indywidualne Puddingi Bananowe.

Instrukcje

1
Odrywają jagody od łodyg i truskawki poszycia. Odrzuć wszystkie, które są squashy lub przejrzałe. Wrzucić jagody delikatnie w rondlu nonstick z cukrem i Cassis lub wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Creme De CassisCreme De Cassis
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Podgrzewaj patelnię, aż zacznie skwierczeć. Gotować na średnim ogniu przez 2-3 minuty lub aż owoce zaczną krwawić i zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Delikatnie wymieszać, następnie schłodzić do temperatury pokojowej. Przecedzić owoce przez plastikowe sito do niemetalicznej miski przez około 10 minut lub aż soki przestaną kapać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Przygotuj 8 filiżanek do cappuccino lub herbaty (około 200 ml). Za pomocą 2 noży (OK. 10cm i 6cm, ale sprawdzić na górze i na dole miseczek), wyciąć 8 rund chleba każdego rozmiaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CappuccinoCappuccino
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
HerbataHerbata
5
Wyciąć skorupy off 8 więcej plastrów i pokroić na pół. Paski te powinny mieć mniej więcej taką samą głębokość jak miseczki.
6
Małe krążki chleba zanurz w zarezerwowanych sokach i naciśnij w filiżankach. Zanurz proste plastry w soku i naciśnij po bokach. Łyżka w owocach, naciskając z tyłu łyżki do firmy. Do soku zanurz ostatni z rund chleba; naciśnij na górze. Wyluzuj przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Gdy będziesz gotowy do podania, poluzuj blaty chleba czubkiem noża stołowego. Przytrzymaj talerz deserowy nad budyniem, a następnie odwróć się do góry nogami, dobrze potrząsając. Puddingi powinny łatwo się wysunąć; jeśli nie, poluzuj delikatnie boki nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
8
Na wierzch puddingów wlać pozostały sok. Udekoruj pozostałymi owocami; podawaj z nalewaną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojedynczy KremPojedynczy Krem
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje na budyń. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn