Indyk Świeżo-Ziołowy

Indyk Świeżo-Ziołowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj indyka ze świeżymi ziołami. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 70g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na $1.49 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szałwię, szczypiorek, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Świeże zioła i cytrusy solanka z indyka, Indyk z morelą w sosie ze świeżych ziół, oraz Dip Ze Świeżych Ziół.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Usunąć podroby i szyję z indyka; wyrzucić. Indyka dokładnie opłukać zimną wodą; osuszyć. Zaczynając od jamy szyi, rozluźnij skórę od piersi i podudzia, wkładając palce, delikatnie naciskając między skórę a mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
Cała TurcjaCała Turcja
WodaWoda
MięsoMięso
3
Połącz szałwię, 2 łyżeczki szczypiorku, 1 łyżeczkę tymianku i 1 łyżeczkę natki pietruszki w małej misce. Mieszankę szałwii wcierać pod rozluźnioną skórę i wewnątrz jamy ciała. Wiązać końce nóg sznurkiem. Podnieś końcówki skrzydeł w górę i na plecach; tuck pod ptakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzczypiorekSzczypiorek
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Umieścić indyka na patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania lub na stojaku ustawionym na płytkiej patelni do pieczenia. Włóż termometr do mięsa w mięsistej części uda, upewniając się, aby nie dotknąć kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Cała TurcjaCała Turcja
KościKości
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
5
Piec w temperaturze 350 przez 3 godziny lub aż termometr zarejestruje 18
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
(Przykryj indyka luźno folią, jeśli zrobi się zbyt brązowy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Wyjąć indyka z piekarnika. Przykryć luźno folią; odstawić na co najmniej 10 minut przed wyrzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
8
Umieść plastikową torebkę z zamkiem błyskawicznym wewnątrz szklanej miarki o pojemności 2 filiżanek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
9
Wlać krople z patelni do worka; odstawić 10 minut (tłuszcz wzrośnie do góry). Seal bag; odcięcie 1 dolnego rogu torby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Kapiele spuścić do średniego rondla, zatrzymując się, zanim warstwa tłuszczu dotrze do otworu. Wymieszać w 2 1/2 szklanki bulionu i sherry. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
Połączyć 1/4 szklanki bulionu i mąki w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Wymieszać z mieszaniną sherry i doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając. Wymieszać 2 łyżki natki pietruszki, 1 łyżeczkę szczypiorku i 1 łyżeczkę tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzczypiorekSzczypiorek
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
12
SOS podawać z indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia39
Magazyn