Indyk z sosem Balsamiczno-miodowym
Indyk z sosem Balsamiczno-miodowym to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 466 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, jajka, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać śliwkowe migdały, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Czekoladowy Z Awokado jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łosoś zapiekany w sosie miodowo-balsamicznym, Chrupiące kawałki wieprzowiny z sosem miodowo-balsamicznym, oraz Truskawkowe Pawłówki z sosem miodowo-balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, ubić ocet, miód i sos sojowy do wymieszania; odstawić.
Umieść jajka i bułkę tartą w oddzielnych płytkich miseczkach. Kromki indyka zanurzyć w jajkach, następnie obłożyć okruchami.
Na dużej patelni, saute indyka w oleju w partiach przez 2 minut z każdej strony lub aż Nie różowy.
Wyjąć i ogrzać. Wymieszać mieszaninę octu i dodać do patelni; dodać rodzynki i migdały. Gotować i mieszać na średnim ogniu przez 5 minut lub aż zgęstnieje.