Indyk Wędzony

Indyk Wędzony
Wędzony Indyk może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Ten przepis służy 18 i kosztuje 79 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz Brykiety z węgla drzewnego, chipsy hickory, indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Indyk Wędzony, Indyk Wędzony, oraz Zapiekanka Z Wędzonym Indykiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść węgiel w dolnej patelni palacza. Zapal węgle i poczekaj, aż temperatura palacza osiągnie 240 stopni F (115 stopni C). Lekko ruszt olejowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Spłucz indyka pod zimną wodą i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Umieść chipsy hickory na patelni z wodą na pokrycie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Indyka ułożyć na przygotowanym ruszcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
5
Dodaj 2 garści wilgotnych wiórów na początku gotowania, a następnie kilka co kilka godzin podczas gotowania. Pozostaw pokrywę - nie patrz na indyka, bo wypuścisz ciepło! Kontynuuj palenie, aż temperatura wewnętrzna indyka osiągnie 180 stopni F (82 stopnie C) lub kontynuuj, aż węgle wyginą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 30 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia19
Magazyn