Indyk, Squash i Black Bean Chili

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Indyk, Squash i Black Bean Chili może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 12g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś sól, oliwę z oliwek, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Indyk, Squash i Black Bean Chili, Squash - Black Bean Chili, oraz Black Bean and Butternut Squash Chili.
Instrukcje
Umieść squasha w misce bezpiecznej dla mikrofalówki, przykryj i mikrofaluj, aż będzie miękki po przekłuciu nożem do parowania, około 3 minut.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając często, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodaj indyka, chili w proszku, kminek i sól; gotuj, rozbijając mięso łyżką, aż mięso nie będzie już różowe, od 3 do 5 minut.
Wymieszać pomidory, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż pomidory gotują się i mieszanina zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Dodać Kabaczek i fasolę; gotować, mieszając, aż do ogrzania przez, 1 do 2 minut dłużej.