Indyk z solanką i wędzonym jabłkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 63g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 726 kalorii. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 godzin i 42 minuty. Mieszanka imbiru, ząbki czosnku, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 38 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Indyk Wędzony Solony Miodem, Indyk solony z miodem i wędzony, oraz Cytrusowy Miód Solony Wędzony Indyk dla podobnych receptur.