Indyk Meat Loaf
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj indyka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 239 kalorii, 23G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ketchup, mielony Indyk, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Indyk Meat Loaf, Indyk Meat Loaf, oraz Indyk Meat Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć jajko, 1/2 Puchar sos pomidorowy, bułka tarta, cebula, papryka, czosnek w proszku, sól i pieprz. Pokruszyć indyka na mieszaninie i dobrze wymieszać.
W 11-in. x 7-po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania, pat mieszaniny indyka do 9-in. x 4-po. Bochenek.
Piec w temperaturze 350° C przez 30 minut; w razie potrzeby odcedzić.
W międzyczasie połączyć zupę, brązowy cukier, ocet, ketchup, musztardę i pozostały sos pomidorowy.
Zalać 1/2 szklanki na bochenek mięsa.
Piec 20-30 minut dłużej lub do termometru 165° i soki uruchomić jasne. Ciepły pozostały sos; podawać z bochenkiem mięsa.