Indyk i warzywa Tostadas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać indyka i warzyw tostadas spróbować. Ten przepis służy 25. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pomidorów, wody, sałaty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Grillowane-warzywne Tostadas, Grillowane Warzywa Tostadas, oraz Chicken & Summer Vegetable Tostadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Tortille umieścić w jednej warstwie na blasze do pieczenia; spryskać sprayem do gotowania.
Posypać około 1 łyżeczki. przyprawa do taco.
Piec 6 min. lub aż chrupiące i lekko rumiane.
Tymczasem gotować indyka w dużej patelni spryskane sprayem do gotowania na średnim ogniu 4 min. lub do czasu zakończenia, często mieszając.
Dodaj 1 szklankę pomidorów, cukinię, wodę i pozostałą przyprawę taco; gotuj na wolnym ogniu 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Łyżka mieszanki indyka na tortille; top z serem, sałata, pozostałe pomidory i kolendry.