Indyk i Tortellini Alfredo
Indyk i Tortellini Alfredo mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 572 kalorie, 28g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, parmezan, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Alfredo Tortellini, Tortellini Alfredo, oraz Kiełbasa Tortellini Alfredo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić rondel lekko osolonej wody do wrzenia, mieszać w tortellini, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować tortellini aż są gotowane, ale nie całkowicie miękkie, o 5 protokół.
Tortellini osuszyć w durszlaku ustawionym w zlewie.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Nasmarować 1 1/2-quart owalne naczynie do pieczenia.
Rozgrzać masło na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać czosnek, aż pachnące, o 2 protokół.
Ubić w sosie Alfredo i mleku; doprawić do smaku solą i pieprzem. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu. Wymieszać w tortellini i indyka, mieszając tylko tyle, aby pokryć makaron i indyka z sosem. Mieszankę łyżką przełożyć do przygotowanego naczynia do pieczenia, a wierzch posypać serem mozzarella i parmezanem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka jest gorąca i bulgotanie i polewa ser topi się i zaczął brązowieć, 15 do 20 protokół.